Gielo: "La nostra identitat enguany és defensiva"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La defensa està sent el pilar del MoraBanc aquesta temporada. Els tricolors s'han fet forts en aquesta faceta, tot i que des del cos tècnic admeten que cal millorar l'aspecte ofensiu.

Els problemes d'anotació i ritme estan sent una tònica habitual aquesta temporada per al MoraBanc. Els d'Ibon Navarro només han sumat més de 80 punts nou vegades dels 19 partits que han jugat en lliga. La nota positiva ha arribat en clau defensiva, on l'equip s'ha consolidat com un dels més rocosos de l'ACB.

Tomasz Gielo creu que és la identitat de l'equip i que aturar al rival els ajuda després en l'atac. El polonès també ha agraït la confiança del club en la seva renovació fins a final de temporada.

Aquest dimarts l'equip disputarà el darrer partit abans de l'aturada de la Copa i les finestres FIBA contra el Monbus Obradoiro, al Poliesportiu.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.