Ginesta prepara l'estrena al Dakar Classic amb un camió de fa una dècada 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de 31 participacions al Ral·li Dakar, Jordi Ginesta viu aquest any un compte enrere molt diferent.

El veterà pilot de camions s'estrenarà en el Dakar Classic, al volant d'un Renault Kerax que ja va pilotar ara fa una dècada a l'Amèrica del Sud. Comenta que el Dakar és "una carrera molt maca amb gent molt maca" i que li fa il·lusió tornar a pilotar-lo. "Els hi feia il·lusió al mateix equip posar el camió en clàssic i que corres jo. És un molt bon camió per la seva època què corria sobre el 2010 i el 2012, que va acabar la seva funció".

No deixarà, però, de supervisar tot el treball d'assistència de l'equip Boucou. "És un camió que he portat dues vegades al Dakar a fer assistència ràpida i no té res a veure ni en suspensions ni en motor ni en res".

Assegura, a més, que serà una experiència diferent. "Portaré dos mecànics pel que pugui passar amb la carrera i si per exemple hi hagués una cosa molt greu, hauríem de parar el Clàssic i ajudar algú que hagués bolcat".

Informa: Joan López
Imatges: Eric Escabias 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.