Gorka Aixàs, sobre el 2019: "és de lluny el millor balanç de la història del club"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gorka Aixàs ha estat aquest dilluns al "Dia E". El president del Bàsquet Club MoraBanc Andorra ha tret ferro a la derrotat a Madrid i ha tret pit del balanç del 2019, el millor de la història del club. Aixàs té molt clar el camí per anar a la Copa, guanyar els tres partits que queden per tancar la primera volta.

Gorka Aixàs ha volgut treure ferro a l'àmplia derrota a la pista del Reial Madrid. Les baixes afecten l'equip, però en condicions normals entra dintre els pronòstics perdre al WeZink Center. "El resultat és abultat i no fem el partit que volíem fer ni de bon tros, però no hem de perdre la perspectiva, anem a jugar a un camp on difícilment treuríem alguna cosa de profit", reconeix.

Queden tres jornades per decidir els equips que disputaran la Copa i el MoraBanc és desè amb el balanç igualat amb sis equips més. Pel president, dues victòries seran insuficients, cal guanyar els tres partits.

L'equip lluitarà per la Copa fins al final i a l'Eurocup s'ha classificat per al top-16 com a segon de grup. Fins al moment el balanç de la temporada és molt bo. "Estem contentíssims. Estem en un molt bon moment. Portem en el que va d'any 32 victòries i 24 derrotes. És de lluny el millor balanç de la història del club", assegura.

Per arrodonir aquest balanç global del 2019 i seguir tenint aspiracions de Copa cal guanyar aquest diumenge el Joventut, rival directe per arribar a Màlaga.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Lliga Endesa

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.