Gorka Aixàs: "l'equip transmet il·lusió i ganes que aquesta sigui una molt bona temporada"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encara no ha començat la temporada però el president del MoraBanc Andorra creu que la plantilla afronta els reptes amb il·lusió i ganes que aquesta sigui una bona temporada. Aquesta tarda el club i el comú d'Encamp han signat un conveni de col·laboració.

El MoraBanc Andorra està entrenant des d'aquest dimecres al pavelló esportiu del Pas de la Casa i divendres vinent s'enfrontarà al Manresa a Encamp. Gorka Aixàs ja té bones sensacions sobre el que pot donar l'actual plantilla. Destaca que l'entrenador ha tingut més llibertat a l'hora de confeccionar l'equip, fet que el fa ser més optimista. "Podrem veure també quin tipus d'equip podem acabar sent durant la temporada. Esperem que puguem veure o tinguem pistes durant aquests primers partits. Ara l'equip transmet il·lusió i ganes que aquesta sigui una molt bona temporada", assegura el president.

Aquestes declaracions les ha fet en la presentació del conveni de col·laboració entre el club i el comú d'Encamp, que aportarà uns 25.000 euros al MoraBanc Andorra i facilitarà diverses estades esportives com les que ja acull el pavelló del Pas de la Casa.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.