Gracia participarà a la 35a Marató des Sables amb l'objectiu de recaptar fons per a Assandca

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Diumenge arrencarà al desert del Sàhara marroquí la 35a edició de la Marató des Sables, una de les curses més dures del món, amb 250 quilòmetres repartits en 7 etapes. Sergi Gracia participarà per primera vegada i ha volgut que la seva aventura tingui un component solidari.

L'objectiu de Gracia, que des de fa més de 10 anys participa en curses de llarga distància, és recaptar fons a benefici de l'Associació Andorrana contra el Càncer. 

De moment ja ha aconseguit reunir més de 3.000 euros, procedents dels donatius d'empreses i particulars. Diumenge prendrà la sortida de la primera etapa i ja té a punt la bandera tricolor que l'acompanyarà durant tot el recorregut i amb la que intentarà arriba a la meta. 

La seva idea és imprimir a la bandera els logos o noms dels participants i entregar-la, junt amb el xec de les donacions a Assandca.  

Informa: Joan López
Imatge: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.