Grandvalira selecciona els 90 derrapadors per a les finals de la Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En marxa el compte enrere per a les finals de la Copa del Món a les pistes Avet i Àliga.

Aquesta setmana s'ha seleccionat l'equip de derrapadors, peces clau en l'èxit de l'esdeveniment. Són 90 voluntaris, 40 provinents de l'escola d'esquí. Tots amb un mateix denominador comú: esquiadors de molt nivell i molt experimentats en aquesta tasca. Les baixes temperatures estan permetent treballar les dues pistes amb neu de cultiu. Aviat es començaran a instal·lar les xarxes de seguretat.

El director de cursa de la Copa del Món, Santi López, ha explicat que es treballa per poder aconseguir la més gran duresa de la neu. "Hi ha els treballs previs, en la preparació de la base de la neu de la pista, que són importants. Assolir una duresa molt important de la neu". I ha afegit que un dels moments clau de la tasca dels derrapadors és durant la cursa, "que al moment de la competició sigui el més equivalent possible des del primer fins a l'últim corredor."

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Grandvalira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.