Les GSeries apunten noves incorporacions de pilots mundialistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les Crèdit Andorrà GSeries han arrencat amb força aquest cap de setmana al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa, amb finals molt disputades. Al "Dia E", hem convidat el responsable de la instal·lació, Àlex Bercianos.

Ni la Covid-19 ni la borrasca Filomena van impedir la celebració dissabte de la primera de les Crèdit Andorrà GSeries al Circuit d'Andorra. Les tres categories sobre quatre rodes van exhaurir el límit d'inscrits i al volant dels prototips GIAND es va concentrar un cartell de luxe.

Bercianos ha destacat que van participar 4 pilots que han estat campions o subcampions mundials en diferents disciplines del món dels ral·lis.

No hi van faltar pilots del Mundial de motociclisme, com els residents Àlex Rins i Albert Arenas. En la propera cita se'ls podria afegir el flamant campió del Món de MotoGP, Joan Mir, tot i que els organitzadors de moment no volen avançar cap nom. "Estem treballant i si les coses van bé podrem tenir un pilot de molt ressò".

El comú d'Encamp ha reconegut converses per canviar en el futur l'actual concessió de la instal·lació, en mans de l'Automòbil Club d'Andorra, i cedir-la a Esponsorama, la societat que gestiona el traçat del cap del Port des del 2017.

En aquest sentit, Bercianos ha destacat que "el circuit creix" i creu que s'ha de treballar per trobar una solució per continuar aquest creixement i "on les tres parts ens sentim còmodes".

Dissabte es disputarà la segona de les quatre mànegues al Circuit d'Andorra. Un dia abans es podrà veure el resum complet de la primera cita, per Andorra Televisió i Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Imatges cedides per Circuit d'Andorra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.