Guerra oberta entre els millors pilots de la Copa del Món i els nous promotors del circuit mundial de trial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nou Mundial de Trial s'ha obert amb polèmica. Així ha quedat palès en la presentació de la mànega andorrana que es disputarà a Sant Julià de Lòria aquest cap de setmana. Primers espases com Toni Bou o Adam Raga han manifestat la seva disconformitat amb una de les grans novetats introduïdes pels nous promotors, la prova de classificació.

Aquesta serà la 25a vegada que el Mundial de trial visita Sant julià de Lòria. Una parròquia que ha viscut i viu l'evolució d'aquest esport. Precisament aquestes noces de plata coincideixen amb el canvi de promotors a TrialGP. Alguns dels canvis no han agradat als pilots, en particular la prova de classificació de dissabte, que marca l'ordre de sortida a la prova del Mundial de diumenge. Els pilots defensen que "l'horari de sortida és important per a l'espectacle" i lamenten que d'aquesta manera el públic es divideix. Bou fa especial èmfasi al risc que existeix per a públic i pilots.

Al marge d'aquestes polèmiques, el pilot local Xavi Casas representarà Andorra en la categoria Trial2 i es mostra confiat per conèixer bé la zona.

Polèmiques a banda dissabte comença l'espectacle del nou Mundial de trial. Ho farà a les tres de la tarda, precisament amb la classificació, una prova que es podrà seguir en directe a Sant Julià de Lòria i també en streaming per Facebook de TrialGP.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.