Haukur Palsson es desvincula del MoraBanc

Haukur Palsson no seguirà al MoraBanc Andorra. L'islandès, que encara es recupera d'una greu lesió al turmell, ha renunciat a l'any de contracte que tenia signat amb el club i torna al bàsquet del seu país a la recerca de més estabilitat. 

El MoraBanc ha anunciat aquest matí que Haukur Palsson deixa de pertànyer a la disciplina del club. L'aler ha executat la clàusula que tenia per rescindir el contracte de la temporada vinent.

L'islandès va arribar a Andorra l'estiu passat i tenia experiència a Espanya després de jugar al Manresa, el Breogan i el Baskonia. A l'ACB ha jugat aquesta temporada 19 partits, amb 8 punts i 2,5 rebots de mitjana. A l'Eurocup ha acumulat minuts en 12 partits, entre fase regular i top-16, amb una mitjana de 10 punts i 3 rebots.

L'islandès es troba actualment recuperant-se de la greu lesió al turmell dret que es va fer a l'abril i que el va obligar a passar pel quiròfan. Ha decidit canviar d'aires i tornar al seu país, on ha signat per tres anys amb el Njarðvík a la recerca de més estabilitat per a ell i la família.

El MoraBanc ha agraït al jugador la seva professionalitat i li desitja sort en el futur.

Informa: Sergi Cano
Fotografia: MoraBanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.