Històrics i imparables (89-100)

El MoraBanc Andorra allarga la seva dinàmica guanyadora aconseguint per primera vegada en la seva història sis victòries consecutives en la Lliga Endesa. En el triomf d'aquest diumenge en la pista del Betis Energia Plus destacar el 19-36 en l'últim quart i l'aportació de Jaka Blazic amb 25 punts i un 30 de valoració

La llista és cada vegada més i més llarga. Després de Barça, Fuenlabrada, Madrid, Joventut i Tenerife, l'última víctima andorrana ha estat el Betis Energia Plus. Els de Joan Peñarroya, llançats, intractables, es consoliden a la zona de playoff després de sumar la tretzena victòria del curs (13-9).

El partit ha començat amb un Betis més necessitat i més endollat (8-5) davant un MoraBanc Andorra que, a poc a poc, ha anat entrant en el partit (8-13/10-15/12-17) gràcies al seu encert exterior amb quatre triples al final d'un primer quart marcat pels atacs (22-25). L'encert exterior dels andorrans ha seguit fent acte de presència en els primers minuts del segon quart arribant a tenir una màxima de +9 en el marcador (29-38). Però quan, aparentment, semblava que l'equip del Principat tenia el partit controlat, el Betis Energia Plus ha reaccionat de la mà de Booker i Kelly (38-38). Un parcial final de 15-5 amb un MoraBanc Andorra abusant del triple (8/22) ha deixat un 44-43 al descans

En la segona meitat l'equip de Joan Peñarroya ha seguit a remolc en el marcador. Sense continuïtat i sense equilibri en el seu joc el MoraBanc Andorra ha vist com els locals obrien una petita bretxa en el marcador (54-49). Els cinc punts de diferència s'han convertit en sis en finalitzar el tercer quart (70-64). A deu minuts per al final l'equip tricolor estava obligat a fer un pas endavant en defensa si volia fer història sumant la sisena victòria consecutiva. I això és el que ha fet. Amb un 0-12 de sortida els andorrans han donat la volta al marcador (70-76) arribant a tenir una màxima de deu punts (76-86). En els últims instants, sense treva alguna, l'equip andalús, en descens, no ha renunciat a la victòria però l'encert des del triple dels visitants (16/40) ha deixat el definitiu 89-100. Històrica sisena victòria consecutiva del MoraBanc Andorra i històric Jaka Blazic. Els 30 de valoració de l'eslovè és el seu nou topall en la Lliga Endesa

El proper partit del MoraBanc Andorra serà el diumenge 18 de març als 12:30h davant l'UCAM Murcia en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino
Imatge: Morabanc Andorra