L'Hospitalet emplaça els interessants en la plaça del Reus a segona B a no pagar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació Espanyola de Futbol ha establert en 452.000 euros el preu de la plaça a segona B del Reus. Els clubs interessats tenen tres dies per aspirar-hi. Aquest dilluns l'Hospitalet, el primer candidat per mèrits esportius, ha dit que no pagarà aquest preu i emplaça la resta de clubs a fer el mateix.

La plaça del Reus a segona B continua enlaire. La Federació Espanyola de Futbol ha rebaixat el preu a 452.000 euros. Primer en demanava 630.000.

Els clubs tenen tres dies per fer efectiu el pagament. A banda del vessant econòmic prevalen els mèrits esportius. En aquest sentit el més ben situat és l'Hospitalet. L'equip barceloní ha fet aquest dilluns a la tarda una roda de premsa per anunciar que vol la plaça a segona B, però que no té cap intenció de pagar aquest preu.

El president del club, Santi Ballesté, defensa que l'ascens ha de ser per mèrits esportius i no econòmics i demana a la resta d'equips amb opcions d'ocupar la plaça, com és el cas del Futbol Club Andorra, que facin el mateix i no paguin.

L'interès de l'Andorra només es podria activar en cas de renúncia de la resta de clubs. De moment el club diu que no esta interessat en la plaça. Aquesta mateixa idea tenen al Govern, ha dit la ministra Sílvia Riva argumentant que "no era la línia de treball per encarar la pretemporada".

El Futbol Club Andorra farà l'assemblea aquest dissabte. El dia 29 començarà la pretemporada i el primer partit oficial serà el 4 d'agost a Prada de Moles contra el Terrassa a la Copa Catalunya.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: XTVL

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.