Ibon Navarro: "Crec que amb els jugadors que tenim encara ho podem fer millor pel que fa a concentració"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els tricolors han pagat la mala segona meitat davant els vitorians. El tècnic Ibon Navarro ha remarcat la importància de les baixes, tot i que considera que també hi ha altres aspectes a millorar com la concentració.

"Crec que amb els jugadors que tenim ho podríem haver fet una mica millor", ha assenyalat Navarro afegint que amb més concentració "fas menys esforç físic i podem gestionar millor pel que fa a l'equip".

En aquesta línia el jugador del MoraBanc Andorra, Babatunde Olumuyiwa, creu que l'equip podria haver jugat millor durant la segona part. "Sabíem què havíem de fer, hem vist els errors que hem comès en la primera meitat i sabíem que podíem jugar millor en la segona part, però no hem fet les coses que sabíem que hauríem d'haver fet".

Des de l'equip rival, el jugador Lucas Vildoza ha remarcat que "hem sabut aprofitar el nostre físic per tenir avantatge". "Hem marcat el ritme tant en defensa com en atac i hem jugat més fluid que als partits anteriors".

Per la seva part, l'entrenador Duško Ivanovic ha apuntat que l'equip ha jugat "amb molt de sentit, buscant les nostres opcions i defensant molt bé".

Informa: Joel Romero
Imatges: Arnau Teixidó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.