Ibon Navarro: "Igual que contra el València, remem amb molt de cor, però amb poc cap"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Davant la derrota del MoraBanc contra el Gran Canària, l'entrenador, Ibon Navarro, ha valorat l'actuació de l'equip a la pista. Navarro comenta que el partit es va veure condicionat per un mal to defensiu a la primera part, en què van encaixar 52 punts. També ha destacat que "igual que contra el València, remem amb molt de cor, però amb poc cap".

D'altra banda, Navarro ha remarcat la bona reacció dels jugadors. Tanmateix, comenta que aquesta ve propiciada per "uns 20 minuts molt fluixos".

Amb això considera que "estem jugant contra els millors equips de l'ACB i si volem demostrar que som un d'ells no podem jugar bé 20 minuts, sinó 40".

En aquesta línia el jugador Clevin Hannah considera que "hem de tornar i corregir la primera part dels nostres partits, mirar el vídeo i veure el que podem canviar a la primera meitat per competir i jugar, amb sentiment d'urgència, com a equip".

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.