Ibon Navarro sobre la victòria contra Gran Canària: "És important per la classificació, però és més important pel que fa a la confiança"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La victòria del MoraBanc Andorra davant el Gran Canaria permet recuperar la confiança als homes d'Ibon Navarro que esperen que el triomf sigui un punt d'inflexió en aquest mal inici de lliga. La setmana vinent visitaran el pavelló del Joventut de Badalona

Tot i que la victòria és important per a l'equip quant a la classificació, Navarro reconeix que "ho és molt més pel que fa a la nostra confiança". "No només hem guanyat un partit, hem recuperat la sensació de competir amb un molt bon equip". 

En aquesta línia, el jugador Babatunde Olumuyiwa ha assegurat que "és un extra de confiança", una cosa que l'equip necessitava. "Tothom estava concentrat en l'objectiu i tots anàvem a l'una", ha remarcat, tot considerant que "hem sortit a fer el que havíem de fer". 

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.