Ibon Navarro vol recuperar energia i solidesa per superar el València

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc s'enfronta aquest dissabte al vespre al València Basket de Joan Peñarroya. Ho fa amb una consigna clara, recuperar les bones sensacions a la lliga i oblidar el debut a l'Eurocup.

En aquest inici de temporada al MoraBanc Andorra li està faltant consistència. El triomf a Badalona semblava un punt d'inflexió, però la derrota a Krasnodar ha tornat a encendre les alarmes.

L'equip vol recuperar les bones sensacions i sumar la tercera victòria consecutiva a la lliga. "Volem continuar en aquesta línia", ha remarcat Navarro tot afegint que han d'aconseguir estar sòlids.

Navarro recupera Clevin Hannah. El València arriba en quadre. Dubljevic, Prepelic, Mike Tobey i Claver són baixa. Amb tot, per a l'entrenador tricolor es tracta d'un "equipàs", amb "jugadors amb molt talent i jugadors molt treballadors". 

En aquest sentit, ha apuntat que el més important serà que el rival no se senti còmode a la pista, ja que "si juguen com volen jugar, ho fan molt bé". 

El València, rival directe per anar a la copa, té una victòria més que l'Andorra. El salt inicial a tres quarts de nou del vespre en directe per Ràdio nacional i Andorra Difusió.ad.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.