Il·lusió de Llovera per tornar al Dakar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Albert Llovera destil·la il·lusió. La seva participació amb l'equip oficial Petronas IVECO al Dakar 2020 és un reconeixement a la seva trajectòria al raid més dur del món. Aquest serà el seu sisè Dakar i el tercer en camions.

Buscaven un pilot ràpid i segur i van pensar en Albert Llovera. Les converses van acabar amb èxit i el Dakar de l'any vinent tornarà a comptar amb l'andorrà després de dos anys d'absència. I serà en un dels equips oficials amb més prestigi, el Team De Rooy.

Llovera s'ha fet un nom a l'automobilisme mundial per la seva polivalència. "Demostro que en cada especialitat dono tot el que sé", afirma.

Ferran Marco serà el seu copilot i estan a l'espera que l'equip elegeixi el mecànic que els acompanyarà. Llovera té clar que haurà d'ajudar l'equip en els moments difícils. Portarà "uns 500-600 quilos de recanvis".

El Dakar 2020 es disputarà per primera vegada a l'Aràbia Saudita. La nova localització no li treu la son a l'andorrà. "Serà el tercer continent en què estaré competint amb el ral·li i m'és igual que hi hagi terra, camins o moltes dunes".

Les properes setmanes Llovera farà proves amb l'equip i el camió al Marroc. El Dakar tindrà lloc entre el 5 i el 17 de gener de l'any vinent.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa-Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.