Injecció d'ànim a l'FC Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La tranquil·litat ha arribat a les files de l'Andorra, després de l'esperat triomf contra el Nàstic. Els tres punts aconseguits al Nacional reforcen l'estat d'ànim de la plantilla, així com la idea de joc tricolor.

Eder Sarabia i la plantilla de l'Andorra respiren, gràcies a la segona victòria de la temporada contra el Nàstic de Tarragona. El jugador Eudald Vergés està convençut que estaven fent les coses bé, "però una victòria sempre ho reforça i et dona un altre ànim". Assegura que "era qüestió de temps que arribés".

El resultat dona valor a la idea dels tricolors de portar el pes del partit davant rivals tancats.

La paciència és la millor virtut dels de Sarabia i, dels vuit gols anotats, sis han arribat a les segones parts. A més, l'equip va recuperar diumenge la solidesa defensiva. Segons Vergés, aquest era potser un dels aspectes que havien de millorar: "Ho havíem parlat entre nosaltres, crec que en vam ser més conscients i vam estar molt concentrats tot el partit".

De cara al partit contra el Barça B d'aquest diumenge, Sarabia recuperarà Marc Pedraza. El pivot defensiu ha superat els problemes que arrossegava des de la pretemporada i serà un reforç de luxe per a l'exigent duel al Johan Cruyff.

Informa: Joel Romero
Imatges: Cesc Sanjuan
Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.