L'Inter d'Escaldes cau eliminat a la pròrroga pel Teuta albanès a la Conference League

L'Inter d'Escaldes ha quedat eliminat en la segona ronda de la Conference League. Els escaldencs han perdut a l'afegit per 0 a 3 contra el Teuta, que ha remuntat el 0 a 2 de l'anada en un partit de molta tensió i amb un mal arbitratge.

Com es preveia els albanesos han sortit a l'atac i de seguida s'han fet amb la possessió de la pilota. Plaku ha estat el gran protagonista després de marcar els dos gols, un a cada part, que han forçat la pròrroga.

En el temps suplementari el Teuta ha liquidat l'eliminatòria amb el tercer gol, de penal, en el minut 105.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Pere Besolí