L'Inter d'Escaldes manté el lideratge amb quatre punts d'avantatge després de la victòria contra el Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Inter d'Escaldes manté l'avantatge al capdavant de la lliga Multisegur Assegurances després de guanyar el Sant Julià. Els escaldencs treuen 4 punts al segon, el VallBanc Santa Coloma. A la part baixa, el Carroi és el nou cuer. El partit entre l'Atlètic d'Escaldes i l'Engordany es va suspendre per una agressió.

L'Inter d'Escaldes no tenia un partit fàcil contra el Sant Julià, però el va saber resoldre per 1 a 0 i es manté líder, amb 4 punts d'avantatge sobre el VallBanc. L'únic gol va arribar amb fortuna per a l'Inter. La centrada de Bruninho va ser rebutjada malament per David López i la pilota va superar el porter lauredià. Amb el gol en contra el Sant Julià va buscar l'empat i va gaudir d'oportunitats per marcar, però davant es va trobar un excel·lent José Antonio. Ja al segon temps, l'Inter va estar a punt d'ampliar la diferència, però Miguel Gomes va evitar el gol de Genís. El Sant Julià va tenir també ocasions, que no va aprofitar.

En el derbi colomenc, el VallBanc es va imposar amb comoditat a l'Unió Esportiva, que al minut 22 ja perdia per 3 a 0. Marc Rebés, al primer pal, va obrir el marcador. Als 13 minuts Luis Blanco, de penal, anotava el 2 a 0 i vuit minuts més tard, també de penal, Àlex Martínez transformava el 3 a 0. L'Unió Esportiva va retallar distàncies amb un gol en pròpia porta d'Àlex Sànchez. A les acaballes del partit Medina anotava el definitiu 1 a 4, en un duel que va acabar amb dos expulsats de l'Unió Esportiva.

En el duel de la part baixa, l'Ordino va cedir el fanalet vermell al Carroi. I això que aquest es va avançar en el marcador amb un gol de Huerta. Abans del descans Ndiaye va restablir la igualada i en la segona part, de penal, Hidalgo anotava el 2 a 1. El duel entre l'Atlètic d'Escaldes i l'Engordany es va suspendre al minut 65 per agressió d'un jugador de l'Engordany a un rival. La federació no ha facilitat imatges d'aquest partit.          

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides FAF

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.