L'Inter d'Escaldes obre el play-off ampliant diferències

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En clau nacional, l'Inter d'Escaldes es referma al capdavant de la lliga després de guanyar el FC Santa Coloma, en la primera jornada del play-off pel títol. Els escaldencs amplien la diferència amb la resta d'equips, gràcies a l'empat entre Sant Julià i Atlètic d'Escaldes.

Victòria de pes de l'Inter d'Escaldes en el primer partit del play-off pel títol davant el FC Santa Coloma per 1 a 2. Gerard Artigas avançava els escaldencs al minut 7, en culminar una acció col·lectiva. Al 31, Txus Sosa feia la igualada amb un cop de cap al segon pal. A l'equador de la segona meitat, Marc Pujol feia aquest golàs per donar els tres punts a l'Inter. Els escaldencs incrementen la renda al capdavant de la classificació amb 29 punts, per contra els colomencs se situen quarts amb 24.

En l'altre duel, Sant Julià i Atlètic d'Escaldes van empatar a 2. Els lauredians van començar per davant amb un gol de David Virgili al minut 7. Els de Luís Blanco van reaccionar ràpid i Nikola a la sortida d'un corner feia l'empat al minut 19. Abans del descans, Xavi Vieira capgirava el marcador amb aquesta picadeta a l'escaire. A la segona meitat, Alex Ruiz aturava un penal a Bakkari. Tot i això, els lauredians s'emportarien un punt en la darrera jugada del partit amb aquesta rematada de Vaamonde. El Sant Julià se situa segon amb 25 punts i l'Atlètic tercer amb 24.

D'altra banda, l'UE Santa Coloma va golejar el Penya Encarnada per 7 a 0, en el partit ajornat de la darrera jornada de la lliga. Joel Paredes amb un hattrick i Rodrigo Vergara amb un doblet van ser els gran protagonistes del duel. Aquest dimecres s'obrirà el play-off per la permanència on participaran aquests dos equips, l'Engordany i el Carroi.