L'Inter d'Escaldes es reforça per al retorn de la lliga amb Gerard Artigas i Pau Bosch

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Inter d'Escaldes, que acaba de conquerir el primer triplet, ja es centra a revalidar el títol de lliga. Els escaldencs reprenen la competició diumenge després de l'aturada de Nadal i ho fan amb els reforços de Gerard Artigas, que ve de segona B, i Pau Bosch.

Gerard Artigas va arribar la setmana passada a Andorra. És un dels reforços de l'Inter d'Escaldes al mercat d'hivern i no és un de qualsevol. Arriba del Prat, rival del Futbol Club Andorra a la segona divisió B. El seu currículum inclou també el Lorca i una experiència al futbol polonès. Ara aterra a l'Inter per aportar gol a l'equip que entrenen Otger Canals i Josep Manel Ayala.

"El treball de tot davanter és ficar gols. Això intentaré, ajudar a l'equip amb la meva experiència i treball i si és fent gols, molt millor", avança. Canals ha lloat la seva comprensió del joc: "l'equip tirarà molt d'ell en molts moments dels partits", diu.

El davanter no és l'únic fitxatge dels escaldencs, que han incorporat el migcampista Pau Bosch, de 32 anys, que té una àmplia experiència internacional que inclou el Lleida, un equip de la lliga de Hong-Kong, l'Alcoià i el Llagostera. El seu debut no arribarà en principi aquest diumenge, en el retorn de la lliga. Sí el d'Artigas, que s'estrenarà contra el Futbol Club Santa Coloma, en la repetició de la final de la Supercopa. Els colomencs són segons, un punt per sobre de l'Inter, que ocupa el quart lloc.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.