Inter d'Escaldes i VallBanc Santa Coloma empaten en la lluita pel segon lloc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El VPC ha trencat la ratxa de cinc victòries consecutives i ha perdut al camp del líder, el Toulouse Lalande Aucamville per 13-8, emportant-se el bonus defensiu. Ramash ha anotat un cop de càstig i Nico González ha fet l'únic assaig dels andorrans, que guanyaven 0 a 8. I en la Lliga Multisegur Assegurances, el líder, la Unió Esportiva Sant Julià, augmenta a 6 punts l'avantatge després de guanyar l'Ordino per 3 a 0 i veure com empataven l'Inter d'Escaldes i el VallBanc Santa Coloma.

Partit intens entre l'Inter d'Escaldes i el Vall Banc Santa Coloma en la lluita per la segona posició. Després d'un inici amb una ocasió per a cada bàndol, l'Inter s'ha avançat amb un gol d'Èric Rodríguez en el minut 26. Víctor Rodríguez ha estat a punt d'igualar el marcador, però el seu xut ha marxat ajustat al pal. Era el preludi del gol de l'empat colomenc, que ha anotat Loren després d'un mal refús dins l'àrea de l'Inter. Amb l'empat s'ha arribat al descans. En la segona part, els d'Adolfo Baines han tingut ocasions per avançar-se, com aquesta vaselina de Genís Soldevila o aquesta rematada de cap de Mateo, sol, que ha anat fora. El Santa Coloma ha replicat amb un xut de Cisteró que Bayona ha rebutjat. L'última gran oportunitat per desnivellar l'empat l'ha tingut en l'últim sospir Òscar Reyes que ha enviat el seu xut al pal. Al final un punt per a cada equip i el Santa Coloma que manté el segon lloc, amb un punt de marge sobre l'Inter.

Imatges: Cedides FAF