Irineu Esteve, 21è en la prova d'skiatló del Mundial

Carola Vila ha acabat en el lloc 41 en el seu debut als Campionats del Món absoluts d'Obersdorf a Alemanya en l'skiatló de 15 quilòmetres. Per la seva banda, Irineu Esteve ha estat 21è en la seva primera prova al Mundial.

L'esquiador de la FAE ha participat en l'skiatló on ha completat 15 quilòmetres en estil clàssic i 15 més en estil lliure. Esteve ha rodat gairebé sempre amb el grup capdavanter, però en els darrers tres quilòmetres ha perdut pistonada.

Finalment ha entrat a 3 minuts i 36 segons del guanyador, el rus Alexander Bolshnov. La pròxima del Mundial serà dimarts per a Vila amb els 10 km patinadors i dimecres Esteve participarà en els 15 km patinadors.

La Copa d'Europa d'eslàlom d'Oberjoch cancel·lada

En esquí alpí, l'estació alemanya d'Oberjoch havia de ser l'escenari de la Copa d'Europa d'eslàlom, però el mal temps ha obligat l'organització a ajornar-la. En aquesta prova havien de participar els andorrans Àlex Rius i Àxel Esteve.

A més, Bartomeu Gabriel ha estat cinquè en el segon eslàlom FIS de l'estació alemanya de Bad Wiessee. Aquest resultat permet a Gabriel millorar punts FIS.
 

Informa: Cesc Sanjuan/J.Romero
Imatge: Eurosport

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.