Els isards ja preparen a Ljubljana el difícil repte d'aquest dissabte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de rugbi obre aquest dissabte el campionat d'Europa amb el desplaçament, sobre el paper, més complicat: juga contra la selecció d'Eslovènia. Els isards han trepitjat aquest divendres a la tarda l'escenari del partit, a la localitat de Ljubljana.

El partit no coincideix amb la finestra internacional i la majoria dels jugadors que militen en equips francesos s'han quedat a casa. Les lesions han acabat de complicar el panorama i molts jugadors hauran de canviar la posició habitual. És el cas de Jordi Fidalgo, que aquest dissabte jugarà com a mig d'obertura. "És molt diferent", reconeix, però tot i això assegura que afronta la responsabilitat amb molt entusiasme.

Nil Tomé, Stefano Berti, Pau Gallardo i Àlex Ridgway, que sortirà en el quinze titular com a darrer, són els quatre debutants a Eslovènia. Al seu costat hi seran alguns veterans incombustibles com David Kirikaixvili, que tornarà a vestir el mallot tricolor després d'alguns anys retirat dels terrenys de joc i ho farà com a capità. Àlex Ridgway reconeix que els debutants estan nerviosos perquè tenen ganes de demostrar el que són capaços de fer.

El partit entre Andorra i Eslovènia es jugarà aquest dissabte a partir de les dues de la tarda a Ljubljana i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional d'Andorra i andorradifusio.ad.

Informa i imatges: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.