Els Isards tanquen l'Europeu amb una altra derrota ajustada a Sèrbia (24-18) i bones sensacions per al futur

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra no ha pogut acabar l'Europeu de rugbi amb una victòria a Sèrbia, tot i que ha mantingut les opcions fins al final. La permanència dels Isards a la Conferència 2 Sud no és encara matemàtica, però el quinze tricolor tanca la fase amb bones sensacions i un grup molt rejovenit, que promet moltes alegries en el futur. 

La selecció de rugbi ha posat el punt final al campionat d'Europa amb una derrota contra Sèrbia per 24 a 18, en un partit en que els isards han tingut opcions de remuntada fins al final. 

Aquest partit ha estat el darrer amb la selecció per a Peter Ambor i Dani Raya. Els isards s'acomiaden de la Conferència 2 Sud amb una victòria i tres derrotes molt ajustades i 7 punts en una fase en què han debutat fins a 16 jugadors a les ordres de Thierry Barbiere i Paul Alieu. 

Informa-Imatges: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.