Els isards volen la victòria contra Bulgària, el tercer rival al Campionat d'Europa Conferència 2 Sud

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En rugbi, Bulgària serà el tercer rival d'Andorra al Campionat d'Europa Conferència 2 Sud. Després de perdre amb Eslovènia i guanyar Eslovàquia, els isards volen tornar de Sofia amb la segona victòria que l'apropi a la permanència.

Els 23 seleccionats per Josep Magallon i Peter Lucas buscaran aquest dissabte una victòria de pes davant el segon classificat, una Bulgària que destaca per la seva fortalesa física.

Els seleccionadors s'han emportat a Bulgària un grup compensat, amb dos nous internacionals, Marc Pastor i Leon Laguerre. "Hem aconseguit fer una selecció molt correcta, molt equilibrada, tant davant com darrere. A diferència d'altres seleccions, aquest cop amb el Peter (Lucas) ens hem hagut de trencar bastant el cap, perquè hem tingut una llista molt extensa de jugadors, per sort", celebrava l'altre seleccionador, Josep Magallon.

La joventut és la característica principal de la llista. Els seleccionadors tenen clar que el futur ha d'anar per aquí. "Aquesta joventut és la nostra força. Són jugadors que tenen ganes d'escoltar, d'aprendre coses. El Peter (Lucas) i jo tenim ganes d'introduir un rugbi modern, un rugbi nou, un sistema de joc que s'està aplicant a la major part dels grans equips", avança Magallon.

Després dels dos primers partits, Andorra ocupa la quarta posició a la Conferència 2 Sud i necessita guanyar per aspirar a l'objectiu que s'ha marcat. Peter Lucas té clar quin és: "permanència". "Ara mateix som quarts al grup. Bulgària són segons. Els pròxims dos partits nosaltres volem acabar segons. Dubto realment que puguem passar per sobre d'Eslovènia", preveu.

El partit es jugarà dissabte a l'NSA Stadium de Sofia a les 15.30 hores i serà retransmès per Ràdio Nacional i andorradifusió.ad.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Vicente Bellot-Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.