La JAM Extreme torna per celebrar la 10a edició dos anys després

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordino-Arcalís tornarà a acollir la JAM Extreme després de dos anys d'absència per la pandèmia. La prova d'esquí i surf de neu forapista coincidirà el mateix cap de setmana del 9 i 10 d'abril amb una prova del Freeride Junior Tour

El port del Rat ha estat la cara escollida per celebrar la desena edició de la JAM Extreme. La competició d'esquí i surf de neu forapista torna al calendari tres anys després i continuarà formant part del circuit de classificació del Freeride World Tour amb una categoria de tres estrelles, ha explicat Marc Gálvez, CEO de Nevesky Management.

La JAM Extreme se celebrarà el 9 d'abril, amb 120 participants de 18 països. L'endemà serà el torn del  Freeride Junior Tour Ordino-Arcalís by Dynastar, amb una vuitantena de riders de 15 nacionalitats.

L'estació referent del forapista treballa fort amb el planter i 11 participants de la Freeride Academy disputaran la prova júnior. Les dues competicions es podran seguir des del pla de la Megaverda d'Arcalís. 

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.