Jan Ullrich, visitant de luxe per a la Volta als Ports

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una de les proves més veteranes del calendari esportiu de casa nostra, la Volta ciclista als Ports, celebra diumenge el 40è aniversari i ho farà amb un convidat de luxe, l´exciclista alemany Jan Ullrich, que precisament ara fa 20 anys va guanyar el Tour de França i l´etapa que es va disputar a Andorra amb final a Arcalís.
La prova organitzada per l´Agrupació Ciclista tindrà 4 recorreguts de diferent dificultat, tots amb final a la coma d´Arcalís. La sortida es prendrà diumenge a dos quarts de nou des del Prat del Colat de la Massana.

Com a novetat, enguany es tancarà la carretera des del Serrat fins a Arcalís entre les 11 i les 15 hores, i es facilitarà l´accés a l´arribada amb un servei d'autobusos.

Fins aquest dimarts s´hi havien apuntat 1.150 ciclistes de 16 nacionalitats, però les inscripcions es mantindran obertes fins a mitjanit.

A més de participar a la Volta, Jan Ullrich farà divendres a les 17 hores una xerrada a l´hotel Nòrdic i participarà en més actes.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Romagosa
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.