Jerome Jordan podria debutar amb el MoraBanc contra el Cedevita de Zagreb

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El top-16 espera el MoraBanc Andorra en l'estrena fora del Poliesportiu. Els d'Ibon Navarro visitaran una pista ja coneguda com és la del Cedevita de Zagreb. Un dels atractius del partit serà veure si el darrer fitxatge, Jerome Jordan, jugarà.

Amb Jerome Jordan com a novetat, el MoraBanc ha sortit aquest dimarts al matí en direcció a Croàcia. El pivot jamaicà podria disputar els primers minuts amb la samarreta tricolor aquest mateix dimecres en el debut al top-16. Els seus companys avalen l'arribada de l'ex-jugador de Lugo. "És un jugador increïble contra el qual hem jugat fa poc. És un home que ha jugat a molt alt nivell tota la seva carrera i és algú que pot tenir un impacte important al nostre equip. Estem molt contents de comptar amb ell i tenir-lo fins que acabi la temporada", assegura John Shurna.

La victòria balsàmica d'aquest dissabte en lliga vol tornar a esperonar els ànims de la plantilla per al nou repte europeu. Shurna reconeix que "és fantàstic tornar al camí de la victòria, sobretot a casa. Crec que és un bon test per nosaltres per aprendre dels nostres errors i espero que puguem avançar cap a la victòria contra el Cedevita".

Els d'Ibon Navarro buscaran iniciar l'any de la millor manera i aconseguir la primera victòria del grup fora de casa. El partit serà dimecres a partir de les 19.30 hores i es podrà seguir per ATV, Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero
Imatges: Marta Paixà-Ruben Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.