Jiménez perd en vuitens a l'Open Nacional d'Estiu de Roda de Barà

Vicky Jiménez va perdre en els vuitens de final de l'Open Nacional d'Estiu al Club de Tennis Barà, del circuit IBP Tennis Series, davant l'espanyola Esther López. El duel va ser molt ajustat i es va decidir en tres sets.

La tennista de 15 anys es va adjudicar la primera mànega, per 4 a 6. El segon va estar presidit per la igualtat i es va decidir a favor de la catalana, de 21 anys, en el tie-break, que també es va imposar en el tercer i definitiu set, per 6 a 4. Ara Jiménez disputarà a Marbella un torneig ITF de 25.000 dòlars, a partir del 31 d'agost, i posteriorment defensarà el número 1 mundial en categoria júnior a Roland Garros.

Imatges: Arxiu