Joan Jiménez, pare i entrenador de Vicky Jiménez: "La nostra il·lusió és poder entrenar sempre a Andorra"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vicky Jiménez ja sap el que és guanyar en categoria sènior. Ho va fer en el darrer torneig amb victòries tant brillant com l'aconseguida contra Núria Parrizas 217 del món. Lamenta la cancel·lació del US Open júnior però ja pensa en Roland Garros. Cada dia entrena més a Andorra i en el futur li agradaria establir-se definitivament al Principat.

Vicky Jiménez entrena aquesta dies Andorra. La lliga Mapfre li ha permès tornar a la competició després del confinament.

El primer torneig no va anar bé però al segon van arribar les primeres victòries en categoria sènior. Jiménez es va plantar a semifinals derrotant jugadores com Núria Parrizas, de 29 anys i número 217 del món. Per a la tennista "va ser un partit molt dur, vaig lluitar-lo molt i estic molt contenta d'haver pogut treure un partit així de difícil",

El pare i entrenador de Vicky Jiménez, Joan Jiménez, diu que es va sorprendre "perquè perdent el primer set va donar un plus important en el segon".

Aquest dimarts en una de les pistes entrenava Albert Ramos, 32 del món, i en la del costat, Vicky Jiménez, la número 1 mundial júnior. Alguna cosa està canviant a Andorra. El següent pas ha de ser la tan reclamada pista coberta.

En aquest sentit, la il·lusió de Joan Jiménez "és poder algun dia entrenar aquí a Andorra, però necessitem instal·lacions cobertes perquè a l'hivern és molt dur".

Ara pot compartir entrenament a Andorra amb jugadors de tant nivell com Albert Ramos i Georgina Garcia, una de les seves rivals al circuit WTA.

La Covid-19 els ha fet modificar el calendari amb la cancel·lació del US Open júnior i el Mutua Open de Madrid on tenien previst jugar. El següent objectiu, un torneig de les IBP Sèries a Roda de Barà a partir del 17 d'agost. El 31 d'agost farà un 2.500 WTA a Marbella. Abans del Roland Garros júnior voldria poder fer algun torneig ITF júnior de grau 1 per escalfar motors.

Albert Ramos ha dit estar molt sorprès per "la intensitat i el nivell que té" Vicky Jiménez. Lloa també el seu estil de joc i li augura "un futur brillant".

El dia 9 Vicky Jiménez tot just va fer 15 anys. Estarà entrenant tota la setmana a Andorra abans de reprendre la competició a Roda de Barà.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Desireé Sala
Imatges cedides: RFET

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.