Joan Verdú: objectiu Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Verdú ja només pensa en la Copa del Món de la temporada vinent. Cal reprogramar el calendari de pretemporada per arribar en plena forma a la primera, a Sölden a final d'octubre.

Per primera vegada Andorra té un campió d'Europa. Un guardó que significa molt més. Amb la tercera plaça de dimecres al gegant de les finals de Soldeu-El Tarter supera amb escreix els 450 punts a la general, que li asseguren un dorsal 16 en totes les disciplines de la competició europea.

Aquesta situació podria afavorir fer-ne dues la propera campanya. El director d'esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, diu que "en cas de ser ambiciosos i voler competir en supergegant l'any vinent, la possibilitat de sortir amb dorsal 16 és molt millor quant a la seguretat".

Ocupa el lloc 30 a la classificació de la llista de sortida a la Copa del Món. Ja no perdrà posicions, fet que li assegura sortir entre els 30 primers a la primera Copa del Món de la temporada.

Després de les finals de la Copa d'Europa posarà punt final a la campanya. I és que, segons ressalta Vidosa, "tots els equips de Copa del Món paren ara i es reactiven abans que els grups FIS i de Copa d'Europa perquè s'ha d'estar en forma per a Sölden, a finals d'octubre, i el temps corre. Si volem esquiar prou dies amb bones condicions, haurem de començar la pretemporada una mica abans".

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Desirée Sala / Kevin Ribeiro / Grandvalira   
  

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.