Joan Verdú renuncia al supergegant del Mundial on l'acompanyarà Cande Moreno

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Verdú no disputarà la prova de supergegant al Mundial d'esquí. S'ha confirmat en la presentació de la delegació andorrana al Campionat del Món que comença a Courchevel-Meribel dilluns. Cande Moreno acompanyarà Verdú a la cita. Àxel Esteve i Àlex Rius es jugaran una possible darrera plaça en dos eslàloms de la Copa d'Europa els dies 10 i 11.

Joan Verdú és un gran esquiador en supergegant. L'any vinent disputarà la Copa del Món en aquesta disciplina. A hores d'ara encara no té les eines per lluitar entre els millors. Al desembre va fer una segona plaça en Copa d'Europa i necessitava un resultat més com aquest per arribar a un bon dorsal. Sota aquests paràmetres els riscos de fer la prova mundialista abans del gegant no el compensaven. "No vaig poder millorar el punts i això hem faria sortir amb un dorsal molt elevat al supergegant", ha explicat l'esquiador. A més, reconeix que amb els objectius actuals "no val la pena" fer la prova.

Verdú participarà en el paral·lel el dia 14 i en el gegant el dia 17. "Em treu una mica de pressió saber que no es puntuable per les finals i em permetrà donar el 100%". Verdú es ambiciós i vol fer un gran resultat. "Vull atacar fort i anar a buscar un top-10."

Cande Moreno disputarà la combinada dilluns, el supergegant el dia 8 i el descens el dia 11. El director tècnic, Roger Vidosa ha valorat els bons resultat de Moreno, però li ha demanat més regularitat"Va tenir un molt bon resultat, però també algunes sortides de pista. El focus l'ha de posar en ser més regular."

Àxel Esteve i Àlex Rius han aconseguit molt bons resultats en proves FIS. Qui pugui repetir aquest esquí en les dues Copes d'Europa a Suïssa el 10 i 11 de febrer participarà en l'eslàlom que tanca el Mundial.

Verdú entrenarà gegant i paral·lel la setmana vinent a la pista Avet. El Mundial d'esquí alpí es disputarà a les estacions franceses de Courchevel i Meribel entre el 6 i el 17 de febrer.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.