Joan Vinyes i Raül Ferré, alegria doble per al motor del país

Raül Ferré, campió de Catalunya de muntanya en categoria CM Promoció. El pilot va adjudicar-se les dues proves del Memorial Lluís Costa i suma el segon títol de la temporada, després de guanyar també el campionat espanyol. Per la seva banda, Edgar Montellà va ser segon en la prova catalana disputada a Santa Maria de Vilalba.

El cap de setmana va ser rodó, ja que Joan Vinyes va proclamar-se campió d'Espanya de resistència GT-C2. El pilot havia disputat el Ral·li de les Illes Canàries corresponent al Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt, pocs dies abans, on va acabar onzè.

Malgrat el poc marge de preparació, Vinyes va arribar al circuit de Motorland, a l'Aragó, amb la vista posada al certamen de resistència. I és que, tot i sortir l'últim va aconseguir la segona posició, que li va valer el títol.

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: RTVC

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.