Joaquim Rodríguez tanca una temporada marcada per les caigudes però ja pensa en el Tour 2015

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joaquim Rodríguez ha tancat un 2014 en què havia dispositat moltes expectatives i que no ha donat els resultats esperats. El ciclista resident se'n va de vacances, però ja comença a pensar en una temporada en què tornarà a lluitar per la victòria en alguna de les grans voltes. És aviat per parlar de calendaris, però el Purito admet que el traçat del Tour 2015 li agrada força.

Per a Joaquim Rodríguez, el 2014 no passarà a la història com un bon any. Tret del triomf a la Volta Catalunya, no ha pogut assaborir cap bon resultat a les grans proves. Les caigudes que va patir, primer a l´Amstel Gold Race i després al Giro, van trastocar una temporada en què tenia dipositades moltes esperances.

El Purito se'n va ara de vacances i aprofitarà per carregar piles, però ja comença a pensar en un 2015 en què intentarà treure´s l´espina d´aquest any. El recorregut del Tour, presentat ahir, li agrada força.

Amb 35 anys i encara un més de contracte amb l´equip rus Katiuxa, el ciclista resident només vol pensar en la temporada que ve. Un any important perquè el Purito torni per la porta gran. Ara, però, toca girar full.

Informa: Joan López    Imatge: Robert Querol       Locució: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.