Amb els Jocs d'Andorra al punt de mira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aina Cinca prepara ja la temporada 2024, però mira fixament al 2025. Només fa tres anys que es dedica a l'atletisme, però ja ha aconseguit un rècord nacional als 1.500 metres. La seva evolució no s'atura, malgrat les lesions. El seu objectiu és la medalla a Andorra 2025.

Amb 24 anys i només tres al món de l'atletisme, Aina Cinca ja pot presumir de tenir un rècord nacional als 1.500 metres. El va aconseguir a l'Estadi Serrahima de Barcelona el juliol passat. Tot i això, el seu objectiu més immediat és és ser regular i no lesionar-se. "Per a mi és una temporada de no lesionar-se, intentar ser contínua i enfocar-la als Jocs dels Petits Estats."

L'any que ve té previst participar al Campionat d'Espanya absolut i al Meeting dels Petits Estats. Tot un assaig de cara Andorra 2025. La seva evolució és constant i vol seguir millorant, per fer el millor paper quan toqui competir a casa. 

Informa: Carles Alonso

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.