Jordi Buj tanca la Marathon de Sables amb una 116a posició

Jordi Buj ha finalitzat la Marathon des Sables després de superar les sis etapes previstes. El corredor ha tancat l'exigent prova amb una 116a posició.

Buj va arribar 16è a la darrera etapa de la prova i això li va permetre recuperar posicions a la general, després de patir bastant a la quarta i cinquena etapes.

D'aquesta manera, el corredor ha completat el total de 225 quilòmetres de recorregut i més de 2.400 metres de desnivell positiu en un temps de 31 hores, 27 minuts i 22 segons.

El marroquí Rachid El Morabity, que ha dominat bona part de la prova, s'ha proclamat vencedor.

Imatges: Marathon des Sables

Correcció: Inicialment en aquesta notícia indicàvem que la posició final de Buj havia estat la 99a quan finalment ha acabat 116a. La dada es va consultar al web de la prova hores després de finalitzar la cursa però encara no era l'actualització definitiva.