Josep Lluis Donsión, president del Club Judo Hantei: "Estem molt contents perquè pensàvem que no tindríem tanta gent"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Quatre-cents infants s'han aplegat aquest matí de diumenge als Serradells en el segon dia de competició del 31è Vila d'Andorra la Vella de judo. L'organització fa una valoració molt positiva tenint en compte que han passat 650 judokes pel tatami aquests dies.

Si aquest dissabte era el torn dels grans, aquest diumenge s'han posat a prova els petits als tatamis dels Serradells. Un any més, el Trofeu Vila d'Andorra la Vella organitzat pel Club Hantei ha superat amb escreix les expectatives de participació amb 650 participants i molta presència a les grades.

El president del Club Judo Hantei, Josep Lluís Donsión, es mostrava satisfet per al gran rebuda de participants. "Estem molt contents perquè pensàvem que no tindríem tanta gent, sobretot molta gent de França".

Des de l'organització també han fet un homenatge a Manu Aguirre, president d'un club d'Eibar que va morir fa uns dies i que era un habitual del trofeu. 

La competició s'ha viscut amb intensitat i no només al tatami. 

La gran quantitat de judokes francesos ha pujat molt el nivell i els més menuts han acomiadat la 31a edició del torneig amb el llistó ben alt.

Informa: Joel Romero
Imatges: Ricard Tenza
Locució: Neus Vila

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.