El judo torna per la porta gran als Serradells

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cap de setmana intens de judo als Serradells amb el tercer Open Internacional de veterans d'aquest dissabte i la copa de la base d'aquest matí de diumenge. Aquesta és la darrera competició a casa d'aquest any.

Un centenar de judokes d'entre 6 i 14 anys s'han posat a prova aquest matí de diumenge, en una nova competició de base amb l'objectiu de tancar l'any a casa de la millor manera possible. 

Després d'algunes edicions marcades per la pandèmia, aquest diumenge feia goig veure la canalla al voltant dels tatamis. I és que, tal com explica el director tècnic de la Fanjudo, Dani Garcia: "ara ja podem dir que tornem a la normalitat" i destaca que tenen més de 100 esportistes

Els cadets encara tenen una competició a Pamplona i els més menuts aniran a Catalunya les properes setmanes, tot plegat per continuar la preparació en aquest inici de temporada.

Informa: Joel Romero
Imatges: Cristina Fidalgo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.