Els judokes sèniors tornaran a la competició un any després al Ciutat de Barcelona

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més d'una desena de judokes sèniors del país tornaran a la competició aquest cap de setmana al Ciutat de Barcelona. Des de la federació són prudents pel que fa als objectius, després de tant de temps sense competir.

Torna la competició als tatamis un any després. Aquesta represa dels combats tindrà les seves particularitats, però per als judokes sèniors serà un moment especial després de passar mesos sense dates marcades al calendari.

El director tècnic de la Fanjudo, Toni Besolí, assumeix que "les condicions són peculiars", però assegura que no els importa. Van per davant "les ganes de competir", que trobaven molt a faltar. "Entrenar sense l'objectiu de la competició ha estat complicat", explica.

En aquest context destaca que no estan apretant els judokes amb els podis. "Ara és un moment per recuperar sensacions, tornar a trencar el gel, que serà complicat després d'un any sense competir,  i, per tant, cap pressió, que gaudeixin i ho facin el millor possible. Els resultats ja vindran", manifesta. 

La 48a edició del Ciutat de Barcelona serà més que una Copa d'Espanya, per als judokes serà la primera llum després d'un llarg túnel.

Informa: Joel Romero
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.