Els jugadors de la selecció d'hoquei denuncien que la incorporació d'Umbert "no defensa els valors de la selecció ni dels seus integrants"

24 hores després d'anunciar-ho, vuit jugadors de la selecció d'hoquei patins han confirmat per escrit a la federació la seva renúncia. Nil Castellví, tot i que encara no ha debutat, els dona suport.

Els internacionals remarquen que ha estat una decisió "meditada i molt difícil de prendre", i creuen que el temps els "donarà la raó". La incorporació de Miquel Umbert com a seleccionador, afirmen "amb rotunditat", no "defensa els valors" del combinat "ni els seus integrants". Destaquen que el projecte de la federació està lluny de les seves aspiracions i per això, afegeixen, "amb gran decepció, ens veiem obligats a renunciar a representar-la"

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.