Jürgen Espejo s'enfrontarà a l'Spartan Race Ultra per convertir-se en el primer andorrà que acaba les quatre modalitats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gairebé 4.000 participants es donaran cita en alguna de les proves de l'Spartan Race aquest cap de setmana a Grau Roig. La gran majoria són esportistes aficionats seduïts pel repte de la superació. L'andorrà Jürgen Espejo és un dels agosarats que s´han proposat completar la temible cursa Ultra.

Ja fa quatre anys que Jürgen Espejo es va enganxar a les curses d´obstacles. Aquest cap de setmana s´enfrontarà a un repte descomunal, la cursa Ultra de l´Spartan Race, amb 50 quilòmetres i 60 obstacles. "Tinc aquesta barreja entre nervi i ganes. Vaig perdut, perquè mai he fet tants quilòmetres en una cursa així. Vaig a acabar-la, primer de tot, i acabar-la bé", reconeix.

L´any passat va guanyar en un mateix cap de setmana la preuada Trifecta, després de completar les proves esprint, de 5 quilòmetres i 20 obstacles; súper, de 13 quilòmetres i 25 obstacles; i beast, de 21 quilòmetres i 30 obstacles. Si acaba l´Ultra, seria el primer andorrà a superar les quatre modalitats. "Va ser un repte molt maco. Sempre diré que el vaig acabar de 'coco', que importa, perquè va ser dur", insisteix.

Grau Roig acollirà per tercer any consecutiu el circuit Spartan Race, amb gairebé 4.000 participants. Les diferents modalitats i distàncies fan que tothom trobi una cursa espartana adaptada al seu nivell "per l'ambient que hi ha, entre els corredors, els obstacles que varien cada any, i això motiva a estar en forma i provar-te a tu mateix".

Divendres a la tarda Encamp donarà la benvinguda als participants amb l´Spartan Festival. Serà el pròleg a un cap de setmana molt intens, que finalitzarà diumenge a la tarda.

Informa: Joan López
Imatge: Anna Ginestà i Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.