Karnowski ja s'entrena amb normalitat i podria ser la novetat contra la Penya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La principal consigna al MoraBanc és no abaixar la guàrdia, després de la ratxa de tres victòries consecutives contra Barça, Fuenlabrada i Reial Madrid.

L´eslovè Jaka Blazic ha explicat a la zona mixta que els jugadors es van conjurar per canviar la dinàmica després de perdre a la pista de l´Estudiantes. "Tot l´equip vam parlar i vam decidir que si volíem fer alguna cosa havíem de demostrar fam, havíem de ser ambiciosos en cada partit. Fer-ho per l´equip i també fer-ho per nosaltres, perquè en som capaços, tenim qualitat. Ho vam fer i ara l´equip està en el bon camí", assegura.

El polonès Karnowski està gairebé recuperat després de cinc setmanes de baixa i dissabte podria ser la gran novetat contra el Joventut. Les 14 fitxes actuals obligaran a descartar un o dos jugadors, però Blazic creu que la competència és bona. "No sé què decidiran els dirigents del club, a qui tallaran i qui es quedarà. Però penso que aquesta rotació és bona per a l´equip, perquè hi ha més competitivitat en els entrenaments i fa que l´equip creixi", afegeix.

El partit contra la Penya serà el darrer abans de l´aturada per la Copa i la segona finestra de la FIBA, que afectarà els internacionals del MoraBanc.

Carles Duran relleva Ocampo a la banqueta de la Penya

El Joventut de Badalona ha fet un cop de timó abans de visitar el Poliesportiu. Diego Ocampo ha estat cessat i el club ja ha anunciat el seu substitut a la banqueta.

La darrera derrota a l´Olímpic de Badalona contra l´Estudiantes ha estat definitiva. Amb només 4 victòries en 19 jornades, el Joventut és el penúltim classificat i es troba en zona de descens a LEB or. El substitut d´Ocampo és el tècnic format al club verd-i-negre Carles Duran, que el novembre passat va ser destituït com a responsable del Bilbao Basket.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.