Kike Saverio arriba al FC Andorra per lluitar per l'ascens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Kike Saverio és l'aposta del Futbol Club Andorra en el mercat d'hivern. L'atacant arriba cedit de l'Osasuna fins a final de temporada amb la intenció de recuperar la seva millor versió i ajudar l'equip tricolor a lluitar per l'ascens.

Kike Saverio, equatorià de 21 anys, va deixar el Barça B per guanyar-se un nom a l'Osasuna, on no ha acabat de tenir minuts.

Com tot jugador jove, vol seguir creixent i l'oferta de l'Andorra li va arribar en el moment oportú. Que Eder Sarabia, amb qui va coincidir al Barça, fos l'entrenador va ajudar a acceptar fitxar per l'Andorra. Diu del tècnic que li agrada "la forma que té d'entendre el futbol i la passió que hi posa".

Saverio arriba amb ganes de recuperar sensacions al camp i d'aportar el seu granet de sorra perquè l'ambiciós projecte de l'Andorra acabi amb èxit.

L'atacant va veure guanyar dimecres un bon Andorra contra l'Espanyol B. A la Ciutat Esportiva Dani Jarque no hi va faltar Gerard Piqué, amb qui va parlar abans de fitxar. La casualitat ha fet que Saverio pugui estrenar-se amb l'equip aquest diumenge contra el Barça B en un duel contra vells amics, en un estadi que coneix bé, el Johan Cruyff.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares-XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.