Koldo fa balanç sense pressa per renovar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La federació de futbol i el seleccionador Koldo Álvarez no tenen pressa per tractar una renovació que tot indica que serà realitat, després d´una fase de classificació en la qual Andorra ha sumat punts. Satisfacció del tècnic, que té clar que s'ha de continuar creixent.

Dies després de tancar el Premundial amb derrota a Letònia, balanç asserenat dels quatre punts assolits. L´Estadi Nacional ha estat aliat d´una Andorra que de local ha ratllat a molt bon nivell. El seleccionador destaca que l'equip ha encaixat "molt pocs gols i això ens ha fet estar vius fins al final de molts partits". A domicili, moltes més dificultats. El combinat nacional no ha pogut evitar alguna golejada.

L´entrada de jugadors joves i un canvi generacional que es fa inevitable ha donat rendiment a la selecció. El futur són els Max Llovera, Rebés, Aláez o Àlex Martínez. Koldo diu que "han portat alegria i treball", però no s´oblida de l´experiència. "Els més grans els han fet estar a lloc i els han ensenyat a saber patir".

Cap paraula sobre continuïtat. Però un parell d'arguments poderosos perquè Koldo es mantingui en un càrrec en el qual ja du set anys. La selecció ha tornat a puntuar més d'una dècada després. I l'any vinent arriba una nova competició. La Nations League és un repte i una oportunitat alhora. El seleccionador espera que sigui "una molt bona experiència que ens serveixi per millorar".

Fins al setembre vinent, la selecció no torna a escena en competició oficial. Hi ha temps perquè Koldo i la federació rubriquin una renovació que sembla coll avall.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.