L'aturada de la lliga i l'Eurocup coincideix amb les millors sensacions del MoraBanc

El MoraBanc inicia un breu descans, amb motiu de l'aturada de la lliga Endesa i l´Eurocup pels compromisos de seleccions en la primera finestra FIBA. La victòria d'ahir contra Unicaja confirma la línia ascendent de l´equip, que torna a mirar cap a la Copa.

L´aturada de la competició coincideix amb les millors sensacions per al MoraBanc. Amb només 10 efectius per les baixes de Jankovic i Shurna, els de Joan Peñarroya van confirmar contra l'Unicaja que la Bombonera torna a ser un fortí. A casa només s´ha escapat un partit, contra el Fuenlabrada i sobre la botzina. La resta, quatre victòries.

Després d´un inici de curs amb derrotes i dubtes, la recuperació ha arribat des de la defensa. Ahir l´equip va tornar a estar poc encertat en atac i va perdre 20 pilotes, el doble que Unicaja, però va dominar el rebot, amb 43 captures per 31 dels malaguenys. Una altra dada que confirma la millora en defensa: Tenerife només va poder anotar 48 punts quan va visitar el Poliesportiu fa tres setmanes i Unicaja es va quedar en 60.

El MoraBanc suma quatre victòries per cinc derrotes i pot somniar en la Copa. La lliga no tornarà fins el diumenge 3 de desembre a València i el proper compromís de l´Eurocup tindrà lloc tres dies després contra el Torí al Poliesportiu, però diumenge vinent l´equip tindrà partit, la final de la lliga Catalana contra el Barça sense els quatre internacionals i el lesionat Jankovic. Unes condicions que faran del partit un efrontament "descafeïnat", segons Joan Peñarroya. "Potser hem de demanar al Barça que ens cedeixi algun jugador per a aquest partit", ironitza el tècnic.

Un maldecap que el MoraBanc afronta amb tranquil·litat i confiança renovades. Els jugadors que no viatgin amb les seleccions tindran tres dies de descans que vindran molt bé per carregar piles.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.