La baixa d'Ildefons Lima, el contratemps més important contra Hongria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol prepara el quart compromís del Premundial, que arribarà diumenge a Hongria. La baixa d´Ildefons Lima, sancionat, és el contratemps més important per a un grup que vol repetir el bon comportament del darrer duel, quan es va perdre a casa contra Suïssa.

El seleccionador, Koldo Álvarez, explica que planteja "donar continuïtat al sistema que vam fer servir contra Suïssa i tenir l'afany competitiu d'aquell dia". Afegeix que "les baixes són complicades de suplir sobretot quan no disposes de tots els jugadors que t'agradaria".

Joves com Jordi Aláez, Àlex Martínez o Txus Rubio s´estan consolidant en el grup de treball de Koldo, accentuant un cert relleu generacional que també representen Max Llovera, Marc Rebés, també sancionat, i l'ara lesionat Aaron Sánchez. Són, segons Álvarez, "joves que estan a la llista i poden anar convocats perquè tenen la qualitat i s'han guanyat la confiança del cos tècnic".

No hi serà Sergio Moreno, que hi renuncia mentre Koldo segueixi al capdavant de l´equip nacional. El seleccionador no vol aprofundir en la qüestió. "És una situació que no m'agrada i em sap greu", diu, però vol parlar "dels jugadors que hi són, no dels que no hi són".

L´expedició andorrana marxa divendres a Budapest.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.