La Federació de 3x3 concreta els dos equips masculins per al Campionat del món i el Qualifier europeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Bàsquet ja té els dos equips masculins que representaran Andorra en les competicions de les setmanes vinents, el Campionat del món a França i el Qualifier europeu d'Escaldes.

Les dues competicions coincideixen la mateixa setmana i s'ha hagut de preparar dos equips. A Nantes l'experiència de Jordi Olcina i Rafa Casals es complementarà amb d'Esteve Malet i Jordi Plasencia. L'equip que competirà a Escaldes el formen Sergi Marín, Oriol i Jordi Fernández i Dani Mofreita.

L'objectiu serà seguir sent competitius en tots dos escenaris. Sèrbia, Rússia, Egipte i Puerto Rico són rivals de la primera fase al Mundial, del 17 al 21 d'aquest mes. Ucraïna i Irlanda, en un classificatori que arriba el 24 i 25 i que comptarà amb més de vint equips, en categoria masculina i femenina. Les integrants de l'equip femení encara s'han de decidir.

I hi ha una tercera competició important. El Mundial sub-18 a la Xina, en què Andorra competirà en noies. Serà del 28 de juny al 2 de juliol.

Informa: David Domingo
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.