La piscina del Pas, escollida pels olímpics

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp ja no només és destí d´esports d´elit a l´estiu. Ara, a punt d´arribar l'hivern, la piscina del Pas de la Casa ha estat l´escollida per la medallista olímpica en natació, la britànica Hanna Milley, així com pel Club Natació Sant Andreu. Tots han coincidit en les facilitats que dóna la instal·lació.

La britànica Hannah Milley, medallista als Jocs de Londres, així com dues promeses més de la natació britànica i la resta de l´equip, han passat 3 setmanes al Pas de la Casa preparant-se per als Jocs de Rio. Segons la seva experiència, aquesta estada ha estat clau per completar uns molt bons entrenaments: 'L'entrenament ha estat molt beneficiós. Ens hem trobat molt a gust i sobretot amb molt bones condicions mentals. Ha estat una preparació molt dura, però aquí ha estat molt més entretingut', ha declarat Milley.

L'entrenador, Patrick Milley, ha explicat que "els beneficis per una nedadora internacional com la Hannah, particularment després dels últims Jocs Olímpics, arriben per fer entrenaments en alçada. Aquí hem trobat unes facilitats increïbles. L'alçada és perfecta, i psicològicament per a nosaltres és molt millor.'

Se'n van demà, però acaba d'arribar una delegació del Club Natació Sant Andreu, amb Jèssica Vall al capdavant. La catalana va ser bronze al Mundial de Kazan, a Rússia.

Juntament amb la jove Àfrica Zamorano i prop d´una dotzena de nedadors més, s´estaran 3 setmanes al Pas de la Casa.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.