La segona derrora consecutiva del Bilbao afavoreix el MoraBanc

La 30a jornada de la lliga Endesa ha estat del tot favorable per al MoraBanc, que ha guanyat el Montakit Fuenlabrada i s'ha vist beneficiat de la derrota del Bilbao Basket a la pista del Joventut. Diumenge vinent els de Joan Peñarroya tindran el primer matx ball per jugar el play-off contra els homes de negre a Miribilla.
El Bilbao Basket, rival directe del MoraBanc Andorra per l´única plaça en disputa per jugar el play-off, s´ha convertit en el millor aliat dels andorrans les dues últimes jornades. Després de perdre a casa dilluns passat contra l'Obradoiro, l´equip de Carles Duran ha naufragat a Badalona amb una derrota tan contundent com inesperada, per 82 a 55.

Ara el MoraBanc disposa de dues victòries de renda respecte dels ´homes de negre´ a falta de quatre jornades per acabar la lliga regular. Una victòria dels de Joan Peñarroya diumenge vinent a Miribilla els podria assegurar el passaport per jugar el play-off.

Perquè la classificació sigui matemàtica la propera jornada, el MoraBanc hauria de guanyar a Bilbao i l´UCAM Múrcia perdre a casa contra el Saragossa. Després de la jornada d´ahir, l´Estudiantes i el Fuenlabrada ja han perdut qualsevol opció.

Serà el primer dels quatre matx ball que el MoraBanc tindrà per assegurar una plaça entre els vuit millors de la lliga regular.

Informa: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.